BØRNEVENLIG BEHANDLING

Jeg er vant til at arbejde med børn i alle aldre, og glæder mig til at give dit barn en børnevenlig behandling, der folder dit barn ud med flere ressourcer til rådighed. Behandlingerne kan give dit barn en bedre balance med krop og psyke, større glæde, mindre fysiske gener; kort sagt et lettere og lysere liv.

Jeg holder på, at man som oftest kan finde mange andre løsninger end medicinering til børn og unge. Jeg har i hvert tilfældet meget succesfulde værktøjer at arbejde med mod diverse:

SYMPTOMER:

Pjevs & pylren, kolik, sutteproblemer, motoriske problemer, øreproblemer, uforklarlig gråd, kropsspændinger, fødselstraume, mave- og fordøjelsesproblemer, skævheder i krop og hoved, hovedpine, mavepine, hjernerystelse, fald og slag, “fald på rumpen” (forskubbet haleben), smerter, træthed, søvnløs, stress, kropsuro, sitren, rastløshed, hyperaktivitet, nervøs,  passivitet, ugidelighed, energiløshed, træghed, sløvhed, depression, diagnoser, udvikingsforstyrrelser, fobier, mareridt, stress, vrede, sorg, frygt, lavt selvværd, mørkeræd, ensomhed, mobberi, hadefag i skolen, bekymringer…

Listen kan sagtens blive længere. Ring  60 13 82 81 og spørg, hvis du observerer andet hos dit barn.

Hvis du er i tvivl om, hvilken behandling dit barn har brug for, book i stedet for en børnebehandling, og jeg tilrettelægger ud fra dit barns unikke behov.

Jeg tilbyder kraniosakralterapi fra 0 år. Dit barn ligger afslappet på en briks og bliver behandlet med meget blide teknikker.

Jeg tilbyder tankefeltterapi fra 7 år. (Evt. yngre efter samtale med barn og forældre). Dit barn bliver behandlet med en de mest børnevenlige teknikker, der har et legende og fantasifuldt præg over sig.

FØDSELSTRAUMER

Der kommer gradvis mere og mere fokus på fødselstraumer, og det hilser jeg meget velkommen, da jeg i 15 år har haft en hypotese om, at årsagen til diagnoser til børn (og voksne!) har stor sandsynlighed for at komme derfra. Det kan være svært at sætte fødslen som årsag og diverse symptomer i samme forbindelse. Det vil ofte være forbundet med et “kunne det være fødslen, for der skete jo det og det…?”. Men der skal ikke så meget til for at fødslen giver muskelspændinger, kroniske kropsvrid, nervesystemet kommer i klemme, negative programmer indlæres osv.

Det kan heldigvis afbalanceres med kraniosakralterapi og tankefeltterapi. Jeg tager gerne en snak med forældrene om fødselshistorien og hvilke løsninger, jeg har. Jeg kan desuden arbejde med både mor og far, som i særdeleshed også kan have påvirkninger fra barnets fødsel. Det er desuden muligt at arbejde indirekte på et fødselstraume, hvor der arbejdes på, som regel, mor, hvor det løsner sig hos barnet efterfølgende. En meget smuk og befriende proces.

Bestil en børnevenlig behandling via Book online. Brug rabatkoden: “1XPÅKLINIK” og få første behandling på klinikken til HALV PRIS eller ring/sms til Siff på 60 13 82 81 og bestil tid.