TANKEFELTTERAPI

ER DU SIKKER PÅ,

AT DU VIL HAVE LØST DIN UDFORDRING

HER OG NU?

 

Så har jeg det mest fantastiske værktøj i kassen: Tankefeltterapi.

Tankefeltterapi bruges primært til emotionelle, følelsesmæssige og sansemæssige udfordringer.

Fx:

“Jeg er så vred (emotion) på min chef. Jeg får en sort knude i maven (sansning), når jeg tænker på ham…”

Tankefeltterapi forløser både vreden og “den sorte knude”.

Tankefeltterapi:

  • forløser effektivt alle emotioner og  følelser; såsom vrede, sorg, frygt…etc.
  • forløser negative programmer, fx: “man skal arbejde hårdt for sine penge…”, “Jeg fortjener ikke…”
  • tankefeltterapi forløser også mere subtile udfordringer: “…som om noget usynligt holder mig tilbage…”
  • forløser fobier og fx flyskræk, tandlægeskræk etc.
  • sletter gamle programmer og overbevisninger; fx “…penge kommer ikke let…”
  • kan forløse impotens, hvis det er psykisk.
  • er også værktøjet, der kan gå tilbage i fortiden og forløse første gang udfordringen satte sig i dit system, så du bliver trigget gang på gang gennem livet
  • er et let og hurtigt værktøj til at slippe hvad som helst, du måtte være udfordret med (dog kan afhængigheder være mere komplekse)
  • kan sågar arbejde indirekte på din partner/chef/svigermor… JA! (blogindlæg kommer)
  • er super, hvis du er god til at danne billeder og/eller mærke dig selv. Men det vigtigste er, at du er klar til at ville slippe dét, du bærer med dig

Tankefeltterapi er til dig, som ikke ønsker, at bruge for meget tid og for mange penge i terapi. Men bare vil have din udfordring løst NU.

Har du stress? Det er som oftest flere faktorer, der stresser dig. Med tankefeltterapi kan vi løse din stress skridt for skridt. Én faktor ad gangen.

Vi kan have mange små og store udfordringer med os. Efterhånden som nogle bliver løst, falder andre automatisk bort af sig selv.

ER TANKEFELTTERAPI ET QUICK FIX?

Nogle siger: Nej, quick fix findes ikke!

Jeg siger: JA* quick fix findes!

Jeg har personligt selv oplevet tankefelt som et quick fix.

Desuden har jeg gang på gang oplevet det hos klienter.

I min optik findes quick fix.

Det er dog mit indtryk, at de fleste har den opfattelse, at når en udfordring er stor og voldsom, må den ikke bare være stor og voldsom at arbejde med,  men den tager garanteret også lang tid at slippe.

Det er en kæmpe misforståelse. Når du er klar, slipper det som oftest med et fingerknips.

Snap!

*Når klienten er klar. Med det mener jeg, at man tit kan være tilbøjelig til at foretrække at beholde sin udfordring, fordi den kan have sine fordele! (Blogindlæg kommer)

HUSKER DU DIT BRÆKKEDE BEN?

Ja, nu hvor jeg minder dig om det.

Alligevel har du – heldigvis – glemt det meste af bøvlet, besværet, smerterne og spændingerne etc. Sådan er vi heldigvis indrettet; vi glemmer de gamle udfordringer, når de er løst.

Det er den allerstørste udfordring for terapien,  at når problemet er løst, glemmer klienten alt om at de har været til tankefeltterapi. Det løste sig ligesom bare af sig selv…!

TANKEFELTTERAPI ER EN MAGISK UNIVERSALNØGLE

Teknikken er også på stille og roligt på vej ud i nogle danske skoler; det tager desværre sin tid i Danmark!

Selv en 2årig kan lære det. Der har i flere år eksisteret en del undervisningsmateriale til børn og unge i USA, så de kunne lære at tappe på sig selv. Jeg har også en amerikansk Happy Tappy Bear, jeg kan bruge til mindre børn.

Det er også et herligt værktøj til teenagere, der er vokset op med Harry Potter og hans tryllestav. Det er et magisk værktøj.

TANKEFELTTERAPI ER FORÆLDET

Ordet tankefeltterapi (TFT) er forældet forstået på den måde, at terapien udviklede sig til følelsesmæssig frihedsteknik (EFT). Derefter kom bl.a. overbygningen matrix reimprinting og matrix birth reimprinting – og hvad skal man så kalde det “alt i alt”? Tapping, tappeteknik eller “den hvor man tapper i ansigtet og på kroppen”. Kært barn mange navne. Det er mit indtryk, at det er den oprindelige betegnelse, tankefeltterapi, der hænger ved i Danmark. Men at teknikken har udviklet sig i effektivitet, ligesom medierne har ændret sig i effektivitet fra sort/hvid TV til iPad.

Er du i tvivl, om din udfordring kan løses? Ring nu og spørg Siff på 60 13 82 81 eller Book online. Brug rabatkoden: “1XPÅKLINIK” og få første behandling på klinikken til HALV PRIS.

PS

Supersession for dig, som måske ikke er til kropsbehandlinger. Du sidder påklædt på en stol. Vi kommer i kontakt med hoved og krop; bevidsthed, følelser og sanser på et mere energetisk plan.