KRANIOSAKRALTERAPI

VIL DU HAVE ET BLIDT PUF MED ENORM EFFEKT?

KRANIOSAKRALTERAPI HAR TIL FORMÅL

 • at formindske stress og depression
 • at aflaste hjernerystelser og piskesmæld
 • at opløse hovedpine
 • at rette op på benlængden
 • at løsne skævheder og spændinger, der belaster centralnervesystemet
 • at skabe plads, bredde og vidde, så kroppens indre dynamik kan være i rette flow og “klare resten selv”
 • at løsne membraner, bindevæv og muskler, så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit
 • at frigøre indeklemte nerver
 • løsne spændinger i kraniets suturer og kroppens led
 • forbedre hjernevæskens og blodets cirkulation
 • at forbedre din fysiske og psykiske velvære
 • at skabe generel balance i kroppen
 • at skabe mere energi, så du undgår træthed
 • at formindske smerter

DET BLIDESTE TRYK MED ENORM VIRKNING

Det er den blideste teknik, du kan forestille dig. Med et stille tryk på 5 gram kan der skabes stor forvandling. Som sommerfugleeffekten. Teknikken har eksisteret i Danmark i 3 generationer nu, og har fået så stor succes og fremgang, blandt andet på grund af de store, positive virkninger, det har haft på diagnosebørn. Jeg lærte det selv at kende for mange år siden som skolelærer. Jeg havde en elev, som kunne rasere klasserummet. Efter ca.  5 sessioner kom hun, til alles store forbløffelse, “tilbage” som et stille, roligt og velafbalanceret barn. Hun var meget taknemmelig for sin nye tilstand. Det var jeg også.

KRANIOSAKRALTERAPI I 3 UDGAVER; MEKANISK – FUNKTIONEL – BIODYNAMISK

For at tage den bagfra:

Den biodynamiske udgave fejede ind over Danmark for nogle år siden. I hvert tilfældet blæste den mange af os kraniosakralterapeuter helt omkuld:

WOW!

Vi gør faktisk ingenting. Holder få steder på kroppen, som ankre, der “bare” understøtter kroppens eget selvhelbredelsessystem. Som en universalnøgle rakt tilbage til kroppen, der selv kender vejen bedre, end selv verdens bedste kropsterapeut kan komme til.

Lige som mange andre terapier, der udvikler sig og går mod blidere, let og less is more er det en raffineret stillness teknik – der dog kan fordre, at klienten er vant til at arbejde med sig selv kropsligt.  Ellers vil de fleste uerfarne klienter nok synes, at terapeuten “gør for lidt for pengene”. Der bliver ikke engang healet. Ingenting. Og dog. (Der kommer et blogindlæg senere).

Det er en terapiform, der skal tale til dig som et dybt indre kald. Din krop lytter måske allerede med nu og genkender måske allerede ordene?

Den mekaniske og funktionelle udgave går hånd i hånd, og hvor den ene ikke rækker, slår den anden til. Det er de velkendte udgaver af kraniosakralterapi, hvor jeg som en anden urmager stille, nænsomt og forsigtigt løsner og afspænder din krop; som så derefter tager over og helbreder sig selv. Som terapeut intervener jeg altså; blander mig og forsøger at fremskynde processen, ja, fordi både klient og terapeut kan være utålmodige for at nå et resultat – og så hjælper det at skubbe blidt på.

Men har du mod på – eller taler det ligefrem til dig – at lade din krop bestemme, hvad der skal løsnes og forløses og i hvilken rækkefølge – så kan den biodynamiske altså mere end blot det… Den bygger samtidig op dybt indefra, foretager en stille, positiv transformation i dit indre. Du sanser og mærker det i dig og det ydre… i dit liv.

Vil du have det bedre i dig selv og med dig selv?

Så bestil tid nu hos Siff Frederiksen på 60 13 82 81 – ring, sms eller Book online. Brug rabatkoden: “1XPÅKLINIK” og få første behandling på klinikken til HALV PRIS.

PS

DU MÅ GERNE MIXE, SÅ DU OGSÅ FÅR MASSAGE OG/ELLER BINDEVÆVSMASSAGE FØR ELLER UNDER KRANIOSAKRALTERAPIEN.