MASSAGE

AAAAAH!

FORLØSENDE – FORVANDLENDE – FORFRISKENDE

Bare at lægge sig på briksen og tage imod

du skal intet gøre

andet end bare at modtage

og få forløst eller afhjulpet:

kropsspændinger – myoser – iskiassmerter – ømhed – træthed – affaldsstoffer – forstoppelse – hudsult – lændesmerter – nakkespændinger – stivhed – stress – tennisarm – musearm – smerter…

Jeg kan tage fat, så det er vigtigt, at vi afstemmer hvor blidt eller hårdt, du vil have det. Ønsker du meget, meget blid massage anbefaler jeg bindevævsmassage i stedet for.

MERE END BARE MASSAGE

Jeg fletter automatisk både bindevævsmassage og teknikker fra kraniosakralterapi ind i massagen. Det er svært for mig ikke helt automatisk at undgå at tjekke om dine ben er lige lange, om din atlas (øverste nakkehvirvel) sidder lige – og lige retter (blidt) op på den undervejs.

Det er nærmest ligesom et servicetjek på bilen; at jeg lige “sparker lidt til dækket” for at se, hvordan det har det. Hvis du ikke ønsker det, så sig fra inden behandlingen går i gang.

Alle klienter skal beholde deres underbukser/trusser på. Hvis du som kvinde ønsker at beholde din BH på, er det ønskeligt, at den ikke har bøjler og pladevat i – da det hæmmer vejrtrækningen undervejs.

Bestil tid nu til en slapper på briksen på 60 13 82 81 hos Siff eller Book online. Brug rabatkoden: “1XPÅKLINIK” og få første behandling på klinikken til HALV PRIS.

Du må gerne kombinere behandlingen med bindevævsmassage og kraniosakralterapi, hvis du har specielle ønsker.

Jeg har ikke en specielbriks til gravide, men kan sagtens give dig graviditetsmassage, hvor du ligger på siden på briksen.

PS

JEG BRUGER 2 FRISKE LAGENER TIL DIN BEHANDLING. ØNSKER DU HÅNDKLÆDE, SÅ MEDBRING VENLIGST SELV DIT EGET.