OM

SIFF FREDERIKSEN, FORMIDLER OG FORVANDLER, 50 ÅR, TIDLIGERE LÆRER OG MOR TIL TO VOKSNE BØRN.

“Jeg er et hovedmenneske og en tidligere bogorm, der gennem flere år har bevæget mig mere og mere ind på kroppens forunderlige vej. Jeg kan ikke prale af mine triceps og har aldrig vundet guld i så meget som badutspring. Men jeg ejer evnen til at udfordre mig selv, modet til at gå den halve meter fra hoved til hjerte, gå på opdagelse i krop, sind, ånd, emotioner, følelser og sanser – og formidle det videre…”

“Som tidligere skolelærer har jeg iagttaget mange børn; glade børn, vrede børn, triste børn, urolige børn, energiforladte børn… og studsede allerede dengang over diagnosebegrebet; hvorfor har nogle en diagnose og andre ikke? Jeg opstillede på baggrund af forskellige episoder og baggrundsviden den hypotese, at der måske lå fødselstraumer hos nogle børn i ubalance. I dag ved jeg, at det er “up coming” i jordemoderkredse, at man mener, at der er en sammenhæng mellem fødsler og diagnoser. Det kommer jeg i særdeleshed til at forfølge i mit kommende virke, både teoretisk, men også i praksis med teknikker fra kraniosakral terapi, tankefeltterapi, choktraumeterapi og matrix birth reimprinting. Det vil for øvrigt sige, at fødselstraumebelastningen også påvirker ind i voksenalderen… med lag på lag på!”

“En af mine drivkræfter ind i terapiens verden er at finde løsninger, der undgår brugen af konventionel medicin. Det er lykkedes. Der er masser af løsninger…Det vil jeg blogge om fremadrettet.”

Når blokeringerne og  bagagen sidder i din krop og ikke i dit hoved, er det unægtelig svært at løse din udfordring kun med hovedet.

Din gevinst ved at vælge behandlingsformer, der går dybere end ren samtale er, at den er forandrende på et dybere plan. Det er langt hårdere, når du skal bruge din viljestyrke på at forandre dig.

Når du bruger ren viljestyrke på at ændre din egen adfærd, løber du før eller siden træt og sur i det og falder som regel tilbage til den gamle adfærd.

Min behandlingsform går et spadestik dybere; enten ned i kroppen eller underbevidstheden. Jeg forløser den eller de blokeringer, der er der, samtidig med, at jeg bevidstgør, hvad der sker. Både krop OG hoved skal aktiveres i terapi.

VÆRKTØJSKASSEN

Tidligere lærer, samt blandt andet arbejdet i vuggestue/børnehave og med fysisk/psykisk handicappede. Desuden arbejdet i England og Tyrkiet. Jeg har haft klinik på Bornholm.

Lægeexam. fysiurgisk massør, inkl. Rosenberg teknik/bindevævsmassage

Kraniosakralterapi; mekanisk, funktionel og biodynamisk, samt børnemoduler 0-14 år

Tankefeltterapi, inkl. matrix (birth) remimprinting

Choktraumeterapeut

4 års krops- og psykoterapeutiske studier, Bodynamic.

Jeg arbejder der ud over i Folkehuset Absalon, da jeg har brug for at have kollegaer og udfolde andre sider af mig selv, samt i LAVUK med fysisk/psykisk handicappede.

Ønsker du at bestille tid eller høre nærmere, ring eller sms til mig på 60 13 82 81. Book selv tid her. Brug rabatkoden: “1XPÅKLINIK” og få første behandling på klinikken til HALV PRIS.

Jeg er medlem af Foreningen af Kranio Sakral- og kropsterapeuter; hvor jeg også er forsikret i forhold til klienter.