Terapi er som et MIKADO spil

TERAPI ER SOM ET MIKADO SPIL

Kan du huske Mikado?

Man tager et bundt farvede pinde i hånden. Åbner hånden og lader pindene falde hulter til bulter på bordet.

Nu ligger der en bunke røde, blå og grønne stribede pinde og det gælder om at få fat i pinden med de mange blå striber på UDEN at de øvrige pinde bevæger sig!

Nogle gange er man så heldig, at vinderpinden med de blå striber ligger frit på bordet og så kan man bare tage den og gå direkte i MÅL.

MEN som oftest skal man fjerne andre pinde først atter UDEN at de øvrige pinde bevæger sig. Det er et minutiøst arbejde, tungen lige i munden, og des mere erfaring du har, des bedre lykkes det.

I terapi går man også efter et udfald, et mål, der skal nås. Blive bedre til at sætte grænser, fjerne en blokering eller et negativt program, der spænder ben for én i livet. Ligesom Mikado kan man være heldig i første hug – men som oftest skal der fjernes andre pinde før, du når, det udfald, du ønsker.

FLERE PINDE – FLERE GEVINSTER

Selvom man går efter noget bestemt i terapi, kan man sagtens få “side-gevinster” på vej mod målstregen. De pinde man fjerner undervejs, er de lag, man nogle gange skal igennem for at få fat i det, mål man går efter. Men alle pindene i Mikado giver plus i point. Man kan sige, det samme gør sig gældende i terapi, der er erfaringer, forløsninger, ressoucer i alle lag, man kommer igennem.

Jeg har flere værktøjer i kassen både til krop og psyke. Jeg kan sagtens finde på at veksle mellem dem for, at vi skal nå det mål, du kommer efter.

Hvad vil du gerne opnå med terapi?

Hvilket mål går du efter?

Skriv eller ring –  jeg har garanteret nogle værktøjer, du kan bruge, til at komme i mål.

mobil: 25338281

info@formidlingogforvandling.dk

På gensyn

Siff Frederiksen

Formidler og forvandler

Click Here to Leave a Comment Below

Anders - last year

Hej Siff,

God sammenligning 😉

Har du erfaring med kropsterapi? Hvis ja, virker det? Er stødt på noget alternativ kropsterapi i København, som jeg umiddelbart synes lyder spændende: http://www.bodyrestart.dk/Behandling/Kropsterapi-BodyRestart

PFT!

Anders

Reply
  admin - last year

  Hej Anders
  Tak for din respons. Ja, for søren, det virker meget bedre end samtale (i min optik). Vores tredelte hjerne; tænke, føle- og sansehjernen skal i spil, når vi går til terapi. Så rykker det!
  Jeg giver selv behandlinger både til krop og til underbevidsthed.
  Jeg kender ikke Bodyrestart, men kigger på det senere i dag. tak for linket.
  Må jeg spørge, hvad du kunne tænke dig at bruge kropsterapi til? Måske kan jeg hjælpe dig?
  Vh. Siff

  Reply
Leave a Reply: